Jump to content


Logo

  •  

Community Status Updates


Photo

Yunan Louvenslashlidyadya

haha I'm doing great and kind busy with university life.. haha my hectic life. I don't watch any Kdrama right now but I do watch Jdrama. I haven't watch Gokusen, so I marathon the 3 seasons at once. starting last Sunday. oh no, I'm not Indonesian but your neighbor, Malaysia. hope you have a nice and awesome day too and take care. don't stress your leg out okay?
Aug 07 12 07:29 AM
Photo

Ahmi_Jailidyadya

...My day has been normal as always but I'm going to get hair cut tomorrow and hopefully it will be normal cos they cut off the long bits at the front last time and I have been eating lotsa veg and vitamins, hoping it grows faster XD lets hope for good news tomorrow keke
Take care my sweet and don't get too bored.x.
Aug 06 12 11:37 PM
Photo

Ahmi_Jailidyadya

...for it to come out on dvd cos then I can hide behind a cushion at the scary parts XD
Haha if you want to reply with the amount of posts I make on your wall... you shouldn't haha cos I am known for writing sooooo much!! Check my wall, they are influenced by me haha and I really wanna know what you and Ken Ken are chatting bout but thats me being curious :P...
Aug 06 12 11:35 PM
Photo

Ahmi_Jailidyadya

...your friends wanna visit all the time but then they think they may bother you?? Keke give them a little text and remind them that their visit is long overdue!! Tell them that since they took so long to visit... they have to make up for it and take you to watch total recall!! I wanna watch the abraham lincoln one... but I'm kinda scared, i will wait...
Aug 06 12 11:33 PM
Photo

Ahmi_Jailidyadya

...or the flu but accident is too dangerous!! Haha don't worry bout me cos I have too much fat for me to get sick and also I do love my food too much to turn sick :D So don't worry my sweet *bearhugs*
I am jealous that you have a fit trainer for your walking practice but you need someone like that to spur you on *evil smiles*
Awww my sweet, sometimes...
Aug 06 12 11:31 PM
Photo

Ahmi_Jailidyadya

Lidya you nut!!! Haha how hardcore are you?? 3 dramas for a marathon? Well I would too esp cos you have been totally missing out!!! Oooh I havent' seen ghost yet... is it still not finished :(( I want to watch it!!
Well...its good that you lost weight... but not good cos it was done when you are in an accident!! I don't mind if it was cos of...
Aug 06 12 11:28 PM
Photo

kenkijilidyadya

aku klo d kaskus plg cuma liat thread yg seru aja kak..
wah, kayaknya sibuk banget :O
semangat!
cara ngomongku kayak cewek ya?
mungkin cewek,mungkin juga cowok.. kasih tau gak ya :P
hahahaha
aku kuliah di STAN, pajak :)
aku jarang ngesub koq, lagi males nonton akhir2 ni, hehe
nyari kesibukan sebelum lulus, mumpung masih ketemu temen2
Aug 06 12 07:29 PM
Photo

lidyadyakenkiji

Kk kuliah di unsri dek, komputer :)
Adek kuliah dmn?
Makasih dek. Kuliahnya semangat juga yah, jgn keasikan nge-sub jadi lupa kuliah! Haha
Dek, berarti kamu cewek #eh?
LOL
Aug 06 12 07:22 PM
Photo

lidyadyakenkiji

Kk kmrn kecelakaan dek, tapi skrg udah baekan kok. Makasih ya :)
Haha kk jg junker dek di kaskus, tapi skrg udah gak terlalu lagi krn kuliah dan kerjaan ini menyita waktu.
Kk sbnernya bisa daily basic conversation-nya korea, kayak jondaemal dan banmal kk juga udah bisa bedain, tpi kyknya kk tetep gabakal bisa bagi waktu.
Aug 06 12 07:20 PM
Photo

lidyadyaRain's Cloud

Hello Minny!! That's okay, I always having fun chatting with you :)
I've been hiding in the hospital a.k.a sick :(
But I'm all better now^^
Yeah, I'm watching Ghost too, can't wait for the 2 last episodes~
I miss talking with you too!
I miss youuuuuu >.<
Take care *hugsssssssss
Aug 06 12 07:15 PM
Photo

kenkijilidyadya

tapi gaktau kenapa malah jadi semacam perdebatan gtu sebenerny aku ini cowok apa cewek.. hahahahaha
aku biasa tidur pagi sih, biar sahurnya gak telat (alasan aja sih ini, sebenernya krn emang gak bisa tidur, hahaha X'D
kuliahku udh selesai sih, tinggal nunggu penilaian laporan jdi aku udh jarang k kampus ^^
Aug 06 12 07:15 PM
Photo

kenkijilidyadya

sebenernya ya kak, aku sengaja gak ngepos gender di profile biar enak gitu loh ngobrolnya,
gimana ya, soalnya klo aku liat kecenderungan orang di forum tuh klo cowok cenderung ngobrol ama cewek doang, trus klo cewek kebalikannya..
nah berhubung biar aku bisa ngobrol dengan santai ama semuanya jadi sengaja gak nyebutin gender, gitu~
Aug 06 12 07:12 PM
Photo

kenkijilidyadya

ikut cts indo aja kak :D
aku juga termasuk junker sih.. hahaha..
tapi klo ada waktu coba ngedit beberapa line..
seru sih soalnya sekalian belajar bahasa korea ama inggris sekaligus ^^
whoaa hebat :O
kuliah d mna kak? jurusan?
semangat ya buat skripsinya ^^
masalah gender biarlah menjadi rahasia #eh?
hahahaha
Aug 06 12 07:09 PM
Photo

lidyadyakenkiji

Btw dek, kamu belum tidur? Ini udah ampir jam 2..
Hari ini gak kuliah?
Aug 06 12 06:49 PM
Photo

lidyadyakenkiji

Ohh, kk juga baru kok disini dek. Hehe
Sbnrnya kk juga mau ikut ngesub, tapi kk takut gak keurus soalnya selain kuliah, kk juga kerja ini.
Kuliah dimana dek?
Kk tinggal di palembang.
Hahaha sama yah, kk skrg juga lagi skripsi nih.
Eh, kamu cowok kan dek? Nanti kk salah gender nih. Hehe
Semangat yah nge-sub nya!^^
Aug 06 12 06:48 PM
Change Theme!